Poluvreme - Zvezdin blickrig!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 19:54

Poluvreme - Zvezdin "blickrig"!

Zvezda vodi posle prvih 45 minuta.

Crvena zvezda je napadala od starta, a Radnički je došao sa namerom da se odbrani u prvom poluvremenu, što se nije desilo.

Rezultat nakon prvih 45 minuta je 2:0.

Već u 4. minutu Spiridonović je imao šansu, a isti igrač je imao veliku priliku u 15. minutu. Tada je iz idealne situacije nakon dodavanja Kataija šutirao u Ćirkovića koji je bio postavljen na gol liniji i koji je veoma hladnokrvno reagovao u toj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << situaciji.

Radnički je nakon toga uspeo da uspostavi ravnotežu, Zvezda je sve manje pretila, a Stanković je na klupi bio nervozan u nekoliko situacija.

Ipak, u poslednjih par minuta prvog poluvremena velika inicijativa Crvene zvezde, i onda gol u 43. minutu utakmice. Veljko Nikolić strelac, sjajan gol nakon asistencije Spiridonovića.

Na 2:0 povisio je Spiridonović, bila je sjajna kontra preko Mirka Ivanića, Spiridonović je postigao gol za veliku prednost domaćina.

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić, Petrović, Nikolić, Ivanić, Spiridonović, Katai, Tomane.

Radnički Niš: Ristić, Bjeličić, Stevanović, Šljivić, Ćirković, Subotić, Pejović, Živković, Pantelić, Mitrović, Stojiljković.

Dzabe nama Katai, Kanga i Spiridinovic, kada Tomane ne zna. Misljenja sam da mu ni Messi ne bi mogao pomoci #fkcz #hotsport

— Loznicanin (@loznicanin87) August 5, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Spiridonović je Zvezdina "bomba", Radnički arhiviran! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Sigurna pobeda Crvene zvezde protiv Radničkog...Druga pobeda Crvene zvezde u prvenstvu Srbije u okviru drugog kola, ovoga puta su na svom terenu savladali ekipu Radničkog iz Niša sa ubedljivih 3:0 (2:0)...Crvena zvezda je ponovo napadala uglavnom preko Srđana Spiridonovića, koji je možda i najveće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.