Spiridonović je Zvezdina bomba, Radnički arhiviran! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 20:59

Spiridonović je Zvezdina "bomba", Radnički arhiviran! (video)

Sigurna pobeda Crvene zvezde protiv Radničkog.

Druga pobeda Crvene zvezde u prvenstvu Srbije u okviru drugog kola, ovoga puta su na svom terenu savladali ekipu Radničkog iz Niša sa ubedljivih 3:0 (2:0).

Crvena zvezda je ponovo napadala uglavnom preko Srđana Spiridonovića, koji je možda i najveće pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, svakako najprijatnije iznenađenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Upravo je on propustio dve šanse u prvih 15 minuta, posebno je druga bila dobra nakon dodavanja Aleksandra Kataija, ali je Ćirković, odbrambeni fudbaler Radničkog, sjajno intervenisao u toj situaciji.

Nakon početne inicijative Crvene zvezde, Radnički se oslobodio pritiska, bio ravnopravan protivnik sredinom prvog dela igre, a onda u završnici Zvezda dodaje gas.

Od 39. minuta velike šanse za Zvezdu, prvo je Degenek prebacio gol iz veoma izgledne situacije, a onda gol u mreži Radničkog. Spiridonović je bio na desnoj strani, vratio povratnu Veljku Nikoliću koji pogađa na sjajan način! Igrao se 43. minut.

U prvom minutu nadoknade Crvena zvezda stiže do 2:0, ovoga puta je Spiridonović u ulozi strelca, a asistent je Mirko Ivanić koji podiže formu iz utakmice u utakmicu.

Na startu drugog poluvremena Ben ulazi na poziciju klasičnog napadača umesto Tomanea, i odmah je Zvezda zaigrala agresivno. Ben je proigrao Ivanića koji je morao bolje da reaguje u situaciji 1 na 1 sa Ristićem, a onda velika šansa i za Radnički kada je Stojiljković loše šutirao iz kontre.

I onda 76. minut, Zvezda stiže do trećeg gola, ponovo akcija po desnoj strani, Spiridonović ponovo asistent, a Katai nije imao problem da pogodi.

Radnički je pripretio još jednom, igrao je Pankov rukom u kaznenom prostoru, ali je sudija ostao nem. Radnički definitivno oštećen za kazneni udarac.

Zvezda je imala još jednu sjajnu priliku, Spiridonović je odlično proigrao Sanoga koji nije pokazao dobre realizatorske sposobnosti večeras.

Dakle, Zvezda je već zasela na čelo tabele.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdaško oduševljenje, imaju i nepopularno mišljenje o Kangi! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Evo tvitova nakon meča...Crvena zvezda je večeras igrala sjajno protiv Radničkog iz Niša, slavila je sa ubedljivih 3:0, druga pobeda u nizu istim rezultatom...Dejan Stanković je prezadovoljan, a i navijači...Gledaju na ovakvu igru Crvene zvezde kao na "poeziju" i "melem za oči", a ima i onih koji...

Nastavak na Sportske.net...

Spiridonović: Napredujemo i pobeđujemo

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 10:59

Fudbaler Crvene zvezde Srdjan Spiridonović rekao je da mu je drago zbog gola i dve asistencije, ali da je pobeda protiv Radničkog bitnija od njegovog učinka..."Veoma mi je drago što sam postigao pogodak i upisao dve asistencije, ali mi je najdraže što smo osvojili nova tri boda. Najbitnije je da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.