Poluvreme: Zvezda lako izlazi na kraj sa bledom Budućnošću - 38:26

Izvor: Blic, 16.Mar.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Zvezda lako izlazi na kraj sa bledom Budućnošću - 38:26

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova dočekuju Budućnost u Pioniru u pretposlednjem, 25. kolu ABA lige.

Crveno-beli imaju samo teoretske šanse da se domognu prvog mesta, pošto su im pored pobeda nad Budućnošću i Radničkim u Kragujevcu, potrebni i porazi Igokee do kraja ligaškog dela, od Krke i Cibone.

Za takav rasplet su dobrim delom i sami krivi pošto su izgubili od Širokog u gostima u prošlom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolu i sada moraju da se iskupe protiv neugodnih Podgoričana.

Trener Zvezde Vlada Vukoičić se odlučio za petorku: Nelson, Rakočević, Skot, Subotić i Katić, za goste su od početka zaigrali Popović, Bost, Vitkovac, Li i Milošević.

Osim poena Alekse Popovića na otvaranju meča, Budućnost do kraja prve četvrtine nijednom nije vodila. Zvezda je zatvorila prilaz košu, a vođena Rakočević, te poenima iz reketa i sa linije penala brzo povela sa 11:4.

U osmom minutu je bilo 15:6, ali tada Budućnost vezuje tri trojke i hvata rezultatski priključak, pa su crveno-beli preko Skota uz zvuk sirene okončali prvu deonicu sa 19:15.

Povezane vesti: Savović: Brzim ritmom do pobede Vukoičić: Utakmica sa Podgoričanima je od krucijalne važnosti Koncert Ramštajna i problematični navijači teraju F4 turnir ABA lige iz Beograda Budućnost sjajnom igrom u "Morači" prekinula Zvezdin niz od jedanaest pobeda Jadranska liga je za ULEB "jedna zemlja", Zvezda ne može na Cibonu i Budućnost
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ABA (poluvreme): Zvezda - Budućnost 38:26

Izvor: Mondo, 16.Mar.2013

Crveno-beli vode protiv Podgoričana u Pioniru posle dve četvrtine...prev next 0 0.. ..1 / 2.. ..2 / 2..Ekipa Vlade Vukoičića bori se pred 4.500 svojih navijača za sigurnu drugu poziciju na kraju ligaškog dela i obezbeđen plasman na Fajnal for...I dobro im ide...Uprkos "hladnom" startu na obe...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.