Poluvreme - Zvezda bliža golu, suze Ričmonda Boaćija

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda bliža golu, suze Ričmonda Boaćija

Malo pravog fudbala u prvih 45 minuta. Zvezda ipak ofanzivnija, konkretnija, imala je par odličnih prilika, ali je ostala i bez povređenog Ričmonda Boaćija.

Završeno je prvo poluvreme 162. večitog derbijana stadionu ''Rajko Mitić'', na semaforu stoji Crvena zvezda - Partizan 0:0.

Uvodne minute meča obeležile su tenzije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terenu, nekoliko oštrijih startova Zvezdinih fudbalera, Degeneka, pa Gobeljića i Boaćija, na Sadiku, Sumi i Miletiću. Sudija Lazar Lukić je pokušavao da smiri situaciju.

Prvi detalj oko koga će biti diskusije dogodio se u osmom minutu, Suma je proturio loptu kroz noge Milunoviću, na ulasku u kazneni prostor vezista Partizana je pao posle kontakta sa Zvezdinom štoperom, ali sudija Lukić nije smatrao da je ovo dovljan razlog za prekršaj ili jedanaesterac.

Prvi šut u okvir gola izveo je Željko Gavrić u 15. minutu, kada je kapiten Partizana Vladimir Stojković bez problema intervenisao, a Njegoš Petrović je šest minuta kasnije uputio mnogo nezgodniji udarac, opet iskosa sa leve strane, kada je Stojković bio veoma ljut na svoje defanzivce.

Nove varnice na terenu u 22. minutu, počelo je laktom Sejdube Sume na Njegošu Petroviću, pričao je i nervozni Degenek još jednom, stvorila se velika gužva, na kraju Suma prolazi sa žutim kartonom.

U 30. minutu velika greška Milunovića, poklonio je loptu Sumi koji je mogao da bira da li će uposliti Asana ili Sadika, odlučio je da solira i ova obećavajuća situacija za Partizan je propala.

Tri minuta kasnije, prvi veliki problem u ekipi Crvene zvezde. Ričmond Boaći se posle još jednog duela sa Miletićem požalio na povredu, nije mogao da nastavi meč i u suzama je napustio teren.

Njegovo mesto u postavi Zvezde je zauzeo Aleksa Vukanović.

I već u 37. minutu sjajna prilika za Vukanovića, stopostotna,posle odličnog prodora i centaršuta Veljka Nikolića sa leve strane, ali Zvezdin napadač je, neometan - promašio loptu.

Pritisak Zvezde postajao je sve jači u tim trenucima. Partizan je bio sabijen u svoj kazneni prostor. Ponovo oštar centaršut po zemlji sa leve strane, ovoga puta Jovančić za Bena, čiji je šut izblokiran, na odbijenu loptu natrčao je Gavrić, ali nije bio precizan.

-

-

Milinovic i Jovancic najgori igraci u ovom timu Zvezde ne samo zbog ove utakmice.#fkcz

— Αλέξανδροζ (@ara306991) March 1, 2020 -

Jovancic i Milunovic igraju u korist Partizana #fkcz

— brbljivica23 (@onakodivnasam) March 1, 2020 -

Gobeljić je pod nekom kaznom? Sam na desnoj strani,nit mu neko prilazi,nit mu loptu daju. #fkcz

— Vladan (@vladanbugi) March 1, 2020 -

Kukali ste na Vujadina

Svi vi. #fkcz

— Vevernik 🐿️ (@Vevernik) March 1, 2020 -

Pa sta ti je danas Milunovicu jebote sta je ovo #fkcz

— Andro (@zvezdasve) March 1, 2020 -

Taktika Dejana Stankovića za ovaj derbi je očigledno da nas izudaraju što je više moguće #FKP

— Momčilo Vukić (@vukic_momcilo) March 1, 2020 -

Svi pricaju o nekom derbiju, koga to zanima. Pratim sport maksimalno koliko se fizicki moze ispratit, al mi ni na kraj pameti nije da gledam ovu ligu. To nije liga, to je imitacija lige+ da ne pominjem onaj idiotski sistem takmicenja#VečitiDerbi #fkcz #fkp

— ElPatron (@El_Patron1010) March 1, 2020 -

Markec daje 2 gola i apsolutno me ne interesuju vase strucne analize 😤

— maremarer ⛿ (@marremarer) March 1, 2020
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Derbi za zaborav, prekidi, povrede, Zvezda ostala na ''plus 11'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020

Mnogo prekida, čak tri povrede, nijedan gol i Zvezdine propuštene šanse, glavni su utisci posle 162. večitog derbija...Crvena zvezda i Partizan su večeras 162. put u prvenstvenim mečevima odmerili snage, ovaj njihov duel odigran je pred oko 35.000 gledalaca na stadionu ''Rajko Mitić'', ali golova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.