Poluvreme - Velika borba u Pioniru, Veseli pravi probleme Zvezdi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 20:55

Poluvreme - Velika borba u ''Pioniru'', Veseli pravi probleme Zvezdi! (foto)

Prvi Zvezdin evroligaški nastup u 2021.

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su večeras u ''Pioniru'' ekipu Fenerbahčea u okviru 18. kola Evrolige, a posle prvog poluvremena rezultat je 39-38 za Zvezdu.

Zvezda je i večeras oslabljena, opet nema Lojda, Hola, Simonovića, a i najnovije pojačanje Lendri Noko očigledno još uvek nije dovoljno spreman, iako je i večeras među 12 igrača na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje Dejan Radonjić računa.

Uvodni minuti meča protekli su u Zvezdinoj neorganizovanoj igri, bilo je dosta nesigurnosti u napadu, ispadanja lopte, pa su gosti uglavnom imali blagu rezultatsku prednost.

Ulazak Kina Koloma je stabilizovao Zvezdinu igru u napadu, a upravo njegovim poenima u finišu prve četvrtine Zvezda je okrenula na 22:18.

Na početku drugog kvartala gosti serijom 5:0 vraćaju prednost na svoju stranu, ali do kraja poluvremena smo uglavnom gledali ravnopravnu borbu i ''rezultatsku klackalicu''.

Džoni O'Brajant i Kino Kolom su sa po sedam poena najefikasniji u ekipi Crvene zvezde, po šest imaju Dobrić, Davidovac i Volden.

Ekipu Fenerbahčea predvodi Jan Veseli sa 10 poena, a uz njega zapaženi su bili i Pjer sa sedam i Gudurić i Bartel sa po pet poena.

Pre početka meča, Zvezda je uručila prigodan poklon svom bivšem košarkašu Lorencu Braunu, koji sada brani boje Fenerbahčea.

-

-

Prigodan poklon pripremili smo i za @Zo_Brown 🔴⚪️#EuroLeague #TogetherWeStand #kkcz pic.twitter.com/CGwk88xJmZ

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) January 7, 2021

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.