Poluvreme - Hofenhajm opasniji, Zvezdaši nisu zadovoljni (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 20:54

Poluvreme - Hofenhajm opasniji, Zvezdaši nisu zadovoljni (TVITOVI) (foto)

Nije bilo previše zanimljivog sadržaja na ''Marakani''.

Završeno je prvo poluvreme utakmice između Crvene zvezde i Hofenhajma, rezultat je 0:0.

Gosti su pokušali da već od samog početka meča izvrše pritisak na Zvezdinoj polovini, bilo je nekoliko nesigurnih reakcija Zvezdine odbrane u tim trenucima, ali nije ekipa Hofenhajma stvorila neku ozbiljniju priliku.

Kako je meč odmicao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezda se oslobađala pritiska, pokušavala da težište igre preseli na suprotnu stranu, ali opet su izostale prilike za gol, izuzev par obećavajućih napada i Gajićevog pokušaja koji je izblokiran u kaznenom prostoru crveno-belih.

Ipak, u 37. minutu meča gosti su bili najbliži golu. Prva prava prilika na utakmici, Sanogo je izgubio loptu na sredini terena, ona je vrlo brzo došla do Dabura, koji je ušao u kazneni prostor i malo iskosa sa leve strane šutirao između Pankova i Milunovića, ali je Borjan sjajno reagovao i sprečio vođstvo Hofenhajma.

Na samom kraju poluvremena, i Gaćinović je imao odličnu priliku, ali Zvezdina mreža je opet ostala netaknuta.

Nedostaje Zvezdi kreacija na sredini terena, oseća se izostanak Kataija i Ivanića, ali ipak ima aktivan rezultat i šanse za osvajanje prvog mesta u grupi još nisu izgubljene.

Naravno, navijači su probirljivi, ima i pohvala, ali i kritika, očekivali su bolji fudbal večeras.

-

-

Navikao sam se na Ivanica i Kataija levo, Kanga i Ben kao da si stavio Borjana i Gobelju levo, razumeju se kao ja sa eskimom #fkcz

— £¥K@ 👑 (@VozdovacLux) December 3, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.