Policija pretresa milionske transfere u poslednjih 10 godina

Izvor: Danas, 15.Avg.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pretresa milionske transfere u poslednjih 10 godina

Osim poslovanja fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana, Uprava kriminalističke policije već nedelju dana ispituje i poslovanje Fudbalskog saveza Srbije, potvrđeno je za Danas u MUP-u. U dosadašnjem toku istrage saslušano je oko 50 funkcionera i fudbalera ova dva kluba, a od prošle sedmice, kada je istraga proširena i na FSS, saslušano je i nekoliko čelnika Fudbalskog saveza. Iako u MUP-u kažu da je reč o redovnoj proceduri ispitivanja poslovanja, činjenice da je zahtev za predistražne radnje pokrenulo Tužilaštvo za organizovani kriminal, kao i da se istraga neće završiti do kraja godine, ukazuju da postoji sumnja da je u poslovanju najvećih klubova Srbije i u Fudbalskom savezu bilo nezakonitih aktivnosti.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas:Ispitano nekoliko čelnika FSS

Izvor: B92, 15.Avg.2013

Beograd -- Policija ispituje poslovanje fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana, ali i Fudbalskog saveza Srbije. Ispitano nekoliko čelnika FSS, saznaje Danas...Osim poslovanja fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana, Uprava kriminalističke policije već nedelju dana ispituje i poslovanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.