Pogledajte reakcije kineskog MILIJARDERA dok gleda Zvezdu i navijanje Delija (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte reakcije kineskog MILIJARDERA dok gleda Zvezdu i navijanje Delija (VIDEO)

Na utakmici Crvene zvezde protiv Cedevite u loži crveno-belih pored predsednika Nebojše Čovića bio je kineski biznismen i kako nam je rečeno sa Malog Kalemegdana veoma bogat čovek, Liu Bing.

On je aktivno pratio meč, aplaudirao, konstantno je komunicirao sa svojim prevodiocem, a na kraju i čestitao Čoviću na pobedi.

Prema našim saznanjima, on je veoma zaniteresovan za dešavanja u Zvezdi, zavoleo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je klub i atmosferu koju prave navijači crveno-belih, naročito na evroligaškim mečevima.

Foto: Marko Todorović

On je milione stekao kroz aktivnosti u azijskim košarkaškim klubovima, akademija i kroz distribuciju sportske opreme. Takođe, ima i lokal na Novom Beogradu, tako da je biznis proširio i na našu zemlju.

Njegovo prisustvo na utakmici i zainteresovanost za Zvezdu i atmosferu koju prave navijači, probudilo je među Zvezdašima slatke sumnje da bi klub mogao da dobije novog inostranog sponzora, pošto je kladionica iz Turske ''Lucky bet'', novi generalni sponzor kluba.

Takođe, prethodne sezone je u više navrata kineska delegacija bila na utakmicama Crvene zvezde u Evroligi, a moguće je da je među njima bio i Bing, ili neko od njegovih saradnika, koji mu je prenosio informacije.

Snimali smo i reakcije Liu Binga u Pioniru i pogledajte kako je reagovao dok su navijači pevali i dok su košarkaši Zvezde demolirali Cedevitu na parketu.

Ipak, Bing nije među 10 najbogatijih Kineza na svetu, a to nije ni lako, jer je Kina zemlja sa najviše milijardera.

Ovo je lista 10 najbogatijih Kineza:

1. Vang Đianlin

2. Džek Ma

3. Ma Huateng

4. Lei Jun

5. Vang Venjin

6. Robin Li

7. He Điangjian

8. Hu Ka Jan

9. Li Kjangdong

10. Vilijam Ding

(D. U.)


Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.