Počelo je - Samo on može Srbiju da odvede u osminu finala?!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je - Samo on može Srbiju da odvede u osminu finala?!

Niko drugi?

Kako smo i pretpostavili, spekulacije o izboru novog selektora reprezentacije Srbije ponovo postaju sve glasnije.

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza je potvrdio da će selektor biti izabran najkasnije do kraja godine, posle predloga koji bude izneo direktor Goran Bunjevčević, a nove sugestije već stižu.

I to veoma jasne i konkretne!

Naime, u današnjem ''Sportskom žurnalu'' oglasio se Ljupko Petrović, legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener Crvene zvezde, čovek koji se 1991. godine sa crveno-belima popeo na krov Evrope. On smatra da bi idealan bio izbor Ljubiše Tumbakovića, dugogodišnjeg, trofejnog trenera Partizana i aktuelnog selektora Crne Gore!

''Srbija nema boljeg od Ljubiše Tumbakovića! Čovek je osvojio pregršt trofeja, gde god radio profesionalno i čovečno reprezentovao struku, zemlju. Umalo se s Crnom Gorom nije kvalifikovao na Svetsko prvenstvo.







Niko, ubeđen sam, ne bi bolje povezao mladost i iskustvo. Niko drugi odveo u osminu finala. Tvrdim!'', poručio je Petrović.

Dakle, ponovo postaje zanimljivo kada je ime novog selektora u pitanju, iako se činilo da posle azijske turneje neće biti mnogo dilema i da će Krstajić dobiti priliku. Možda tako i bude, ali sačekajmo da Bunjevčević najpre prelomi.

-

Kokeza sve objasnio - Evo kada i na koji način ćemo dobiti novog selektora https://t.co/HqC2Q0SNOH

— Sportske.net (@sportske) December 3, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.