Pitanje selektora biće rešeno do Nove godine

Izvor: Mondo, 03.Dec.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje selektora biće rešeno do Nove godine

Predsednik FSS Slaviša Kokeza izjavio da će "orlovi" za najviše mesec dana znati ko će ih voditi na Mundijal u Rusiji

Foto: MN Press

Srbija je dobila rivale u grupi na Mundijalu, ali još uvek nije poznato ko će predvoditi "orlove" na takmičenju u Rusiji sledeće godine.

Srbija je jedina uz Australiju u Kremlju u petak pratila izvlačenje kuglica bez dugoročnog rešenja na klupi nacionalnog tima.

Sportski direktor Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saveza Srbije Goran Bunjevčević nedavno je izjavio da selektor neće biti stranac, a predsednik Slaviša Kokeza potvrdio je da će to pitanje biti rešeno do Nove godine.

"Selektora Srbije ćemo izabrati do kraja godine. Čekam zvaničan predlog sportskog direktora Bunjevčevića, i onda ćemo na Izvršnom odboru doneti našu konačnu odluku", izjavio je za "Večernje novosti" Kokeza.

Slavoljub Muslin razrešen je dužnosti selektora Srbije neposredno nakon što je sa timom izborio plasman na Mundijal u Rusiji, a za vršioca dužnosti nedugo zatim postavljen je Mladen Krstajić, koji je ekipu predvodio na mini azijskoj turneji u novembru na prijateljskim mečevima sa Kinom i Južnom Korejom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kokeza: Pitanje selektora biće rešeno do Nove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2017

Predsednik FSS Slaviša Kokeza izjavio da će "orlovi" za najviše mesec dana znati ko će ih voditi na Mundijal u Rusiji...Srbija je dobila rivale u grupi na Mundijalu, ali još uvek nije poznato ko će predvoditi "orlove" na takmičenju u Rusiji sledeće godine...Srbija je jedina uz Australiju u Kremlju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.