Pirova Zvezdina pobeda i het-trik Boaćija

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirova Zvezdina pobeda i het-trik Boaćija

Crveno-beli su slavili, protiv Radničkog, sa ubedljivih 4:0, prva tri gola dao je Ričmond, poslednji Marko Petković, ali to nije promenilo njihovo mesto na tabeli.
foto: novosti.rs
Crvena zvezda je slavila, protiv Radničkog sa ubedljivih 0:4 (0:1), ali im ta pobeda nije donela nikakvu promenu u odnosu na ono gde su bili pre ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poslednjeg kola plej-ofa. Tim Boška Đurovskog je pre ovog meča imao teoretsku šansu da se nada titulu, ali se ona nije ostvarila. Prvenstvo su završili na drugom mestu. 

Ričmond Boaći je strelac sva tri gola. Prvi je dao u 18. minutu, kada je prevario i odbranu Radničkog i golmana za 0:1 što je bio i konačan rezultat u prvom poluvremenu.
 





 

Drugi gol je Boaći postigao u 48. minutu, posle dodavanja saigrača, skoro pa kroz noge jednog od odbrambenih igrača gostiju.
 








Het-trik Boaći je upisao u 60. minutu, iz šesnaesterca kroz odbranu Radničkog.
 







U 90. minutu utakmice Boaćiju se, na listi strelaca, pridružio i Marko Petković sa golom za utehu i konačnih 4:0. 
 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.