Pešić izabrao košarkaša Crvene zvezde za kapitena Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 20:24

Pešić izabrao košarkaša Crvene zvezde za kapitena Srbije

Naša reprezentacija počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Srpski košarkaši okupili su se u hali "Aleksandar Nikolić" gde će odraditi prvi trening pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor Srbije Svetislav Pešić je ranije tokom dana saopštio spisak igrača na koje računa za duele sa Finskom i Gruzijom, a ne njemu očekivano nema košarkaša iz NBA lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
To znači da neće biti ni kapitena Bogdana Bogdanovića, člana Atlanta Hoksa, pa je Pešić morao da izabere novog, privremenog lidera tima.

Izbor je spao na Luku Mitrovića, košarkaša Crvene zvezde. On će u petak, 23. februara od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu imati debi u novoj ulozi protiv Finske, dok će naša reprezentacija tri dana kasnije gostovati selekciji Gruzije u Tbilisiju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svetislav Pešić odradio prvi trening sa reprezentacijom pred početak kvalifikacija za EURO 2025.

Izvor: Danas, 19.Feb.2024

Košarkaši Srbije okupili su se u hali "Aleksandar Nikolić" gde su odradili prvi trening pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.