Pešić: Zagreb opasan kao ranjeni lav

Izvor: Glas javnosti, 05.Nov.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Zagreb opasan kao ranjeni lav

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da "crveno-bele" ne sme da zavara činjenica da je ekipa Zagreba u prethodnom periodu zabeležila samo jednu pobedu u Jadranskoj ligi.

"Ovaj tim Zagreba zaista ima veliki potencijal, ali im je sigurno potrebno vreme, tako da će u nastavku sezone igrati sve bolje. Za nas je nepovoljno to što su igrači Zagreba i te kako ponosni i sigurno neće dozvoliti da im se ponove porazi koje su do sada imali. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nas čeka teška utakmica, jer je ranjeni lav uvek i najopasniji", kazao je Pešić za sajt kluba.

To, prema njegovima rečima, ne znači da su se "crveno-beli" unapred predali uoči gostovanja u glavnom gradu Hrvatske.

"Mislim da smo se dobro pripremili. Imali smo više vremena nego Zagreb koji je u Evroligi imao tešku utakmicu protiv CSKA", naveo je trofejni stručnjak.

Pešić je dodao i da u ekipi za ovaj meč neće biti povređenih Bojana Radetića i Mileta Ilića.

"Ilić neće igrati, još je pod terapijom, ali očekujem da će se priključiti ekipi za sledeću utakmicu. Radetić je takođe van tima, a on će u ponedeljak uraditi snimak magnetnom rezonancom, pa ćemo imati kompletan uvid u stanje njegove povrede", zaključio je Pešić.

Utakmica šestog kola Jadranske lige Zagreb - Crvena zvezda igra se sutra od 20 sati u dvorani Dražen Petrović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.