Pešić: Nismo još prava Zvezda

Izvor: TvojPortal.com, 05.Mar.2012, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Nismo još prava Zvezda

Izvor: pressonline
Trener Crvene zvezde Diva Svetislav Pešić zadovoljan je pobedom protiv Krke, ali smatra da njegovi igrači moraju još mnogo da rade da bi stekli renome koji Zvezdina tradicija nosi. Crveno-beli su posle velike borbe pobedili Slovenački tim sa 82:78, iako su bili u zaostatku dve četvrtine.
Ipak, Beograđani su odlično odigrali poslednjih 15 minuta utakmice, a Pešić objašnjava da je za dobre rezultate neophodan kontinuitet.


- Imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << kvalitet i bolji smo nego što plasman na tabeli kaže, ali još nismo ekipa koja može da kaže - jedna utakmica manje, jedna pobeda više. Dali su nam 14 poena iz kontranapada u prvom poluvremenu, iako smo dobro skakali. Nismo još uvek ekipa koja igra utakmicu rutinski. Naš cilj je
da uvek igramo kao tokom drugog poluvremena, kada smo imali šut 55 odsto i kada smo dobro skakali. Ako to uspemo, onda možemo da govorimo o pravoj Zvezdi i onda mogu da se pevaju pesme i da se javljamo publici. - rekao je Pešić.
On je objasnio gde je neophodno da njegov tim napreduje da bi se smatrao ozbiljnim i uspešnim.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.