Pešić: Nerealno je da dođu Miličić i Rakočević

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Nerealno je da dođu Miličić i Rakočević

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić izjavio je da se raduje povaratku u stari klub u kome će pored prvog tima voditi računa i o juniorskoj selekciji.

Ono što me posebno raduje i što je novo u klubu su talentovani mladi igrači. Njihovo pretvaranje u vrhunske košarkaše me inspiriše i daje mi nadu da možemo da stvaramo gotove igrače ne samo za Zvezdu, već i srpsku košarku – rekao je Pešić prilikom predstavljanja u prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kluba na Malom Kalemegdanu.
Što se tiče pojačanja Pešić je rekao da nije realno da Zvezda dovede igrače kao sto su Miličić i Rakočević.
Rakočević i Miličić su najbolji igrači i nema ko ne bi voleo da ih vidi u sastavu, ali ne treba da gubimo vreme sa njima, već da se okrenemo drugim imenima. Prilikom dovođenja igrača treba da vodimo računa da oni budu od pomoći mladim košarkašima. Zvezda ne može da računa na velika imena – objasnio je Pešić.
  Čović: Gurović je dobrodošao 
Predsednik „crveno-belih” Nebojša Čović rekao je da je zadoljan jer je klub osam dana nakon formiranja novog rukovodstva dobio i trenera. On je dodao da su Milanu Guroviću, kao i ostalima koji Zvezdi žele da pomognu, otvorena vrata.
Gurović je moj dobar prijatelj, ali moramo da shvatimo da je ovo posao. Ljubav se vodi na drugom mestu. Ne žilimo da zbog ljubavi pravim greške koje su se ranije dešavale. Moramo biti složni, ne bih voleo da se stvaraju grupe oko pojedinih autoriteta – rekao je Čović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: "Da završim započeto..."

Izvor: B92, 20.Avg.2011

Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić izjavio je da se raduje povartku u stari klub u kojem će pored prvog tima voditi računa i o juniorskoj selekciji..."Ono što me posebno raduje i što je novo u klubu su talentovani mladi igrači.".."Njihovo pretvaranje u vrhunske košarkaše me inspiriše...

Nastavak na B92...

Raduje me povratak

Izvor: RTS, 20.Avg.2011

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić raduje se povratku u stari klub u kome će pored prvog tima voditi računa i o juniorskoj selekciji..."Ono što me posebno raduje i što je novo u klubu su talentovani mladi igrači. Njihovo pretvaranje u vrhunske košarkaše me inspiriše i...

Nastavak na RTS...

Remi Zvezde sa Spartakom, Lukić zadovoljan

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Avg.2011, 00:29

Crvena zvezda – Spartak Jafa 1:1 (1:1). . SAMO BOD: Trener Spartaka, Boris Arsić . Pomoćni teren Crvene zvezde. Gledalaca: 300. Sudija: Irena Jakovac (Beograd). Strelci: Damnjanović u 5. minutu za Crvenu zvezdu, a Damjanović u 35. minutu za Spartak. Žuti kartoni: Damnjanović i Bajalica (Crvena...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Pešić dovodi sponzore

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Avg.2011

U uvodnoj reči prilikom promocije Svetislava Pešića kao novog trenera, Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde Beograd, je napomenuo da je Kari odlučio da otpiše određena dugovanja koja Zvezda ima prema njemu. Novi šef struke imao je zanimljiv predlog:. . – Kako bi doprineo da se finansijska...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.