Pešić: Naš cilj je finale, svejedno protiv koga

Izvor: TvojPortal.com, 23.Mar.2012, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Naš cilj je finale, svejedno protiv koga

Izvor: pressonline
Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je danas da je čilj crveno-belih u Superligi Srbije plasman u finale i borba za šampionsku titulu.
- Odlučili smo se da u nastavku sezone ništa ne menjamo, iako je reč o novom takmičenju. Nećemo imati puno utakmica i zato moramo u svakoj da budemo maksimalno angažovani, jer želimo da igramo finale, svejedno protiv koga", rekao je Pešić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />
On je dodao da je posle razgovora sa predsednikom Nebojšom Čovićem i direktorom Davorom Ristovićem odlučio da tim u neizmenjenom sastavi zaigra u Superligi.
-Imali smo ponude menadžera za domaće i za strane igrače, ali nismo želeli da menjamo tim. Odlučili smo da sastavu koji je do sada uložio veliki trud damo mogućnost da u Superligi napravi dobar rezultat. Imam poverenja u igrače i verujem da će nam se takva odluka na kraju isplatiti.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.