Perović opet crveno-beli

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perović opet crveno-beli

Marko Perović će ponovo nositi dres Crvene zvezde! Iskusni vezista, koji se posle teške povrede početkom leta vratio iz Amerike, a u poslednja dva ipo meseca trenirao na Marakani, kako se saznaje, dogovorio se čelnicima crveno-belih o potpisivanju ugovora na godinu ipo dana.

Perović je tokom ove jeseni, trenirajući svakodnevno sa ekipom, imao priliku da uveri Roberta Prosinečkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da bi mogao da pomogne u nastavku sezone, mada strateg Zvezde nije želeo da potvrdi njegov zvaničan povratak.
– Neću da pričam o novim igračima dok ne odigramo poslednju utakmicu. Posle meča sa Vojvodinom u nedelju u deset sati održaćemo sastanak i reći na koje igrače računamo, kao i ko može da ode. Posle toga ćemo pričati i o planovima za prelazni rok, odnosno željama – istakao je Prosinečki.
Kad je u pitanju Miloš Trifunović, koji se juče priključio ekipi, sasvim je druga situacija.
– On je igrač Zvezde, ići će sa nama na pripreme, pa ćemo da vidimo... – naveo je šef stručnog štaba crveno-belih.
Sa Trifunovićem će biti jača konkurencija u špicu, dok Perović donosi osveženje u vezni red i predstavljaće rešenje za levi bok, s obzirom da se ne zna tačno kad će Vinicijus Pašeko biti spreman za utakmice. Perović je, inače, dete Crvene zvezde, član generacije 1984, zajedno sa Bastom, Jankovićem, Milovanovićem i Mrđom.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perović opet crveno-beli

Izvor: Utakmica.rs, 07.Dec.2011

Marko Perović će ponovo nositi dres Crvene zvezde! Iskusni vezista, koji se posle teške povrede početkom leta vratio iz &#1040;merike, a u poslednja dva ipo meseca trenirao na Marakani, kako se saznaje, dogovorio se čelnicima crveno-belih o potpisivanju ugovora na...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.