Papapetru: Zvezda ne deluje zastrašujuće, ali to na kraju može da bude zastrašujuće za nas

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papapetru: Zvezda ne deluje zastrašujuće, ali to na kraju može da bude zastrašujuće za nas

„Definitivno nisu među najkvalitetnijim evropskim timovima, nemaju veliki budžet, ali to nije važno. Kada izađemo na teren, svi timovi su podjednaki“, rekao je prvotimac Olimpijakosa

Crvena zvezda nije imala vrmena za predah nakon utakmice sa CSKA, ali nije imao ni Olimpijakos, koji je veliko slavlje u Istanbulu izborio nakon produžetka.

Ipak, velikan iz Pireja sa daleko više samopozdanja dočekuje sutrašnji meč sa srpskim šampionom (20.00). U dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toku Evrolige ekipa Janisa Sfairopulosa ostvarila je pet pobeda i dva poraza, veliki je favorit za novo slavlje, ali domaćin izuzetno ceni kvalitete ekipe Dušana Alimpijevića.

„Činjenica da Crvena zvezda ne deluje zastrašujuće možde da bude zastrašujuće za nas na kraju… Oni su veoma dobar, trkački tim. Definitivno nisu među najkvalitetnijim evropskim timovima, nemaju veliki budžet, ali to nije važno. Kada izađemo na teren, svi timovi su podjednaki. Zato moramo da uđemo u meč sa pristupom istim kao protiv Fenerbahčea, svi moraju da daju 100 posto od sebe“, rekao je prvotimac Olimpijakosa Janis Papapetru.

KVOTE ZA UTAKMICU OLIMPIJAKOS - CRVENA ZVEZDA

Tri uzastopna poraza Beograđana u elitnom takmičenju neće zavarati grčkog velikana.

Ne treba potcenjivati Crvenu zvezdu, to je borbena grupa, sada je kao ranjena zver. Dolaze ovde sa tri uzastopna poraza i traže pobedu u gostima koja bi promenila situaciju. Moramo da ostanemo usresređeni na naš plan. Igrali smo produžetke sa Fenerbahčeom, moramo da iskoristimo energetske rezerve i odigramo dobru utakmicu“, rekao Sfairopulos.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.