Olimpijakos proradio pred Zvezdu, srušen šampion Evrope

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos "proradio" pred Zvezdu, srušen šampion Evrope

Još loših vesti stiže za beogradske crveno-bele nakon poraza od CSKA, a uoči gostovanja Olimpijakosu.

Druga "paklena nedelja" u novoj evroligaškoj sezoni nije dobro počela za srpskog šampiona, a pitanje je da li će Zvezda uspeti da popravi utisak jer je posle poraza od CSKA čeka gostovanje Olimpijakosu.

Ekipa Janisa Sfairopulosa u petak dočekuje beogradske crveno-bele, a nema sumnje da će u taj meč ući sa ogromnim motivom, pogotovu ako se uzme u obzir da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je večeras izboren trijumf na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope.

Košarkaši Olimpijakosa slavili su u Istanbulu protiv Fenerbahčea rezultatom 90:83 (18:17, 12:23, 27:13, 18:22, 15:8) posle 45 minuta igre, tako da se nakon sedam odigranih mečeva nalaze na drugom mestu evroligaške tabele.

Crveno-beli iz Pireja uspeli su da pobede sebe i da nakon dva vezana poraza slave na gostovanju aktuelnom šampionu Evrope koji je na poluvremenu imao deset poena razlike.

Veliki preokret dogodio se u trećem kvartalu u kojem je Olimpijakos nadomestio minus i stigao do vođstva pa smo u poslednjoj četvrtini gledali veliku borbu koja je rezultirala odlaskom u produžetak.

Veću koncentraciju i više sreće u dodatnih pet minuta imala je ekipa Janisa Sfairopulosa koja je petom pobedom u Evroligi uhvatila priključak za vodećim CSKA.

Goste je do trijumfa predvodio Brajan Roberts sa 21 poenom (5/7 za tri), 4 skoka i 2 asistencije, a pratili su ga Jorgos Printezis (18 pts, 7 sk, 3 as) i Janis Strelnieks (16 pts, 4 as). Nikola Milutinov postigao je 10 poena, ostvario 5 skokova i 3 asistencije.

Na drugoj strani izdvojio se Džejms Nanali sa 22 poena, 4 skoka i isto toliko asistencija. Bred Vonamejker postigao je 15, Kostas Slukas 13, a Nikolo Meli 11 poena. Marko Gudurić ubacio je 4 poena za 15 minuta i dodao po 2 skoka i asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Fenera, veliki preokret Bamberga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 10:16

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su u Istanbulu Fenerbahče posle produžetka sa 90:83 (18:17, 12:23, 27:13, 18:22, 15:8), u utakmici sedmog kola Evrolige...Najefikasniji u ekipi Olimpijakosa bio je Brajan Roberts sa 21 poenom. Jorgos Printezis postigao je 18 poena i sedam skokova, a Janis Strelnieks...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.