PROVOKACIJA U ATINI Navijaci PAO a istakli sahovnicu uz Zvezdinu zastavu

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJA U ATINI Navijaci PAO a istakli sahovnicu uz Zvezdinu zastavu

Pristalice atinskih zelenih tokom meča sa crveno-belima spojili su zastave Zvezde i Hrvatske

Navijači Panatinaikosa provocirali su zvezdaše tokom meča TOP 16 faze Evrolige u kojem je klub iz Atine slavio sa 74:69.

Naime navijači atinskih zelenih su se pohvalili sa ukradenom zastavom fudbalskog kluba Crvene zvezde koju su istakli uz hrvatsku šahovnicu.

Verovatno je ovom “Gate 13″ provokacijom želeo da odgovori navijačima Zvezde, koji su u bratskim odnosima sa njihovim ljutim rivalom Olimpijakosom, na žvrljanje grafita prethodnih dana oko stadiona u Atini.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači PAO provocirali hrvatskom zastavom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2015

Kako je bilo očekivano, dobro je prošlo. Mada, provokacije nisu izostale. Dan pred utakmicu između Crvene zvezde i Atine, pristalice crveno-belih išarale su zidove oko stadiona, a za vreme samog meča stigao je odgovor čuvenog "Gate 13"...Na tribini je bila okačena ukradena Zvezdina zastava, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.