PROSINEČKI: DALJE OTIŠAO BOLJI TIM

Izvor: Kurir, 25.Avg.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROSINEČKI: DALJE OTIŠAO BOLJI TIM

BEOGRAD – Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki istakao je da se u Ligu Evrope plasirao bolji tim nakon što su crveno beli ukupnim rezultatom 6:1 poraženi od ekipe Rena.

Francuski tim je pola posla obavio u Beogradu pre nedelju dana kada je slavio sa 2:1, dok je na svom terenu odneo ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

"Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Renu na pobedi, jasno je da u Ligu Evrope ide bolji tim. Nadigrani smo u svakom pogledu, i fizički i tehnički i taktički. Katastrofalno smo otvorili utakmicu I kasnije je bilo nemoguće vratiti se u meč”, rekao je Prosinečki.

Trener Zvezde istakao je da ekipa mora što pre da zaboravi poraz iz Rena jer je domaće takmičenje prioritet za ovu ekipu crveno belih.

"Ispali smo iz Evrope, ali nacionalni šampionat ostaje naš prioritet. Moramo što pre da zaboravimo eliminaciju i okrenemo se domaćoj ligi jer nam je osvajanje titule prvaka najveća obaveza”, rekao je Prosinečki.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.