PRONAŠAO NOVI KLUB: Posle Bahara iz Zvezde otišao i ON! Od danas je u Netanji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 22:13

PRONAŠAO NOVI KLUB: Posle Bahara iz Zvezde otišao i ON! Od danas je u Netanji

Dobro poznaje tu sredinu.

Izraelski trener, Barak Bahar neće po dobrom pamtiti period proveden u Crvenoj zvezdi. Posle svega jedne polusezone napustio je klupu srpskog tima, a Beograd je napustio i pomoćnik Gaj Carfati.

On je već i našao novi posao. Postao je samostalni prvi trener Makabi Netanje.

On je 2016. godine kratko bio vršilac dužnosti trenera Netanje. Posle toga je postao član stručnog štaba Baraka Bahara i ostao sve do odlaska iz Beograda.

Ako je dogovor bio da Bahar i njegovi asistenti primaju platu od Zvezde dok ne nađu novi posao, onda je Carfati već skinut sa tog spiska.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milojevićevo "lutanje" od Zvezde do Zvezde - za 4 godine promenio 5 klubova

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 13:59

Novi/stari trener Crvene zvezde Vladan Milojević dočekan je kao spasilac na Marakani nakon vrlo loše polusezone crveno-belih i odlaska Baraka Bahara...Milojević se vratio na mesto svojih najvećih trenerskih uspeha koji su, međutim, prestali da mu se dešavaju od momenta kada je otišao iz Zvezde...Za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.