Milojevićevo lutanje od Zvezde do Zvezde - za 4 godine promenio 5 klubova

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 13:59

Milojevićevo "lutanje" od Zvezde do Zvezde - za 4 godine promenio 5 klubova

Novi/stari trener Crvene zvezde Vladan Milojević dočekan je kao spasilac na Marakani nakon vrlo loše polusezone crveno-belih i odlaska Baraka Bahara.

Milojević se vratio na mesto svojih najvećih trenerskih uspeha koji su, međutim, prestali da mu se dešavaju od momenta kada je otišao iz Zvezde.

Za skoro četiri godine rođeni Aranđelovčanin promenio je čak pet klubova u kojima je radio bez previše uspeha.

Prvi klub posle odlaska iz Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio mu je saudijski Al-Ahli (2020-2021) u kojem se zadržao 11 meseci.

Prema pojedinim izveštajima iz Saudijske Arabije, Milojević je imao određene nesuglasice sa upravom, navodno su mu ostali dužni i tri plate, te je razlaz bio neminovan.

Usledio je povratak u Evropu.

U junu 2021 potpisao je dvogodišnji ugovor sa atinskim AEK-om, međutim uručen mu je otkaz posle samo sedam utakmica (učinak 3-1-1 u Superligi).

Saudijski Al-Etifak (2021-2022) bio je naredni klub Vladana Milojevića, još jedan u kojem se nije predugo zadržao - tamo je bio tek nešto duže od tri meseca.

Nakon epizode u Saudijskoj Arabiji, pokušao je da pronađe pravi put na Kipru.

Za APOEL je potpisao u oktobru 2022. godine međutim ekipu koja je dugo bila ldier niej uspeo da izgura do prvog mesta na kraju sezone. Zbog takvog epiloga, podneo je ostavku.

Brzo je našao novi posao.

U avgustu ove godine je preuzeo Apolon iz Limasola međutim ni u ovom klubu nije odradio niti jednu sezonu. Ponudio je ostavku koja je prihvaćena, nakon četiri uzastopna poraza.

Poklopilo se da je zvezda negde u isto vreme već krenual u potragu za novim trenerom, sa Baharom više nije išlo, pa su navijači dočekali, pomalo neočekivano, ponovni spoj sa miljenikom koji je klubu doneo najveće uspehe još od Barija.

Zvezda će, dakle, biti i prilika da se Milojević trenerski ponovo potvrdi i izvuče najbolje iz ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo se neće svideti navijačima Crvene zvezde: Informacije o Vladanu Milojeviću brinu crveno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023

Nije mu baš cvetalo cveće u prethodne četiri godine...Srpski trener Vladan Milojević se vratio u Crvenu zvezdu posle četiri godine i pred njim je veliki posao. Od proslavljenog Zvezdinog stručnjaka se očekuje da povrati tim na pobednički kolosek i uspehe približi onima koje je imao u prvom mandatu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.