Ovo se neće svideti navijačima Crvene zvezde: Informacije o Vladanu Milojeviću brinu crveno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 21:30

Ovo se neće svideti navijačima Crvene zvezde: Informacije o Vladanu Milojeviću brinu crveno-bele

Nije mu baš cvetalo cveće u prethodne četiri godine.

Srpski trener Vladan Milojević se vratio u Crvenu zvezdu posle četiri godine i pred njim je veliki posao. Od proslavljenog Zvezdinog stručnjaka se očekuje da povrati tim na pobednički kolosek i uspehe približi onima koje je imao u prvom mandatu na klupi crveno-belih.

Šta je uradio u međuvremenu? Promenio je čak pet klubova u kojima je radio bez previše uspeha.

Saudijski Al-Ahli (2020-2021) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila prva stanica posle Zvezde, a tamo se zadržao 11 meseci.

Prema određenim navodima imao je problema i sa upravom tog kluba, pa je usledio povratak u Evropu.

U junu 2021. potpisao je dvogodišnji ugovor sa grčkim AEK-om, međutim uručen mu je otkaz posle samo sedam utakmica (učinak 3-1-1 u Superligi).

Saudijski Al-Etifak (2021-2022) bio je naredni klub Vladana Milojevića, još jedan u kojem se nije predugo zadržao. Svega tri meseca.

Za kiparski APOEL je potpisao u oktobru 2022. godine, međutim tim koji je dugo bio lider nije uspeo da izgura do prvog mesta na kraju sezone. Zbog takvog epiloga, sam je podneo ostavku.

U avgustu ove godine je preuzeo Apolon iz Limasola, ali ni u ovom klubu nije odradio niti jednu sezonu. Posle četiri uzastopna poraza sam je podneo ostavku.

Može se reći da se njegovi uspesi vezuju jedino i isključivo za Crvenu zvezdu, a i sami crveno-beli su pomalo "lutali" sa trenerima posle Milojevića. Možda su zaista stvoreni jedno za drugo...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.