PROMOVISAN: Doskorašnja uzdanica Zvezde, sada je nova akvizicija Anžija (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOVISAN: Doskorašnja uzdanica Zvezde, sada je nova akvizicija Anžija (FOTO)

Trener Gregorijan vec je uvrstio bivšeg igrača Crvene zvezde u najbolji tim.

HotSport je sinoć najavio, a Anži danas i zvanično saopštio da je novi član kluba iz Mahačkale postao Tomas Fibel (31).
Francuz se posle šest meseci vratio u Rusiju iz Crvene zvezde, kao slobodan igrač, gde je vec nastupao za Mordoviju i Amkar.
HOTSPORT SAZNAJE: ‘Orlovi’ dobijaju nove selektore
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Poznato je da saradnja treba da traje do juna 2018. godine, a nastupaće u tandemu sa bivšim igračem crveno-belih Darkom Lazićem.
Trener Gregorijan je već posle nekoliko treninga u Antaliji, već uvrstio Fibela u najbolji tim i ovaj igrač je bio ogromna želja stručnjaka iz Jermenije za okršaje u nastavku sezone, koja počinje prve nedelje marta.

The post PROMOVISAN: Doskorašnja uzdanica Zvezde, sada je nova akvizicija Anžija (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BOŽOVIĆEVA ŽELJA: HOTSPORT je najavio, a sada je povratak ljubimca Delija nikad bliži! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2017

Bivši kapiten raskida ugovor u Kini, a ima ponudu za povratak u crveno-beli tabor.. . Najavio je ekskluzivno HOTSPORT da je Crvenu zvezdu, posetio Nenad Milijaš i da je bivši kapiten razgovarao sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem oko eventualnog trećeg dolaska u tabor kluba iz Ljutice Bogdana.. PROMOVISAN:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.