Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA NAJSKUPLJEG POJAČANJA: Nisam razgovarao sa Partizanom, želeo sam samo da dođem u Zvezdu! (VIDEO)

Crvena zvezda je predstavila svoje novo pojačanje, napadača Aleksandra Pešića, dosadašnjeg igrača Tuluza.

Aleksandar Pešić u Crvenu zvezdu stiže za rekordnih 750.000 evra iz francuskog Tuluza, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Atalanti gde je odigrao samo šest utakmica. Uvodnu reč imao je sportski direktor Mitar Mrkela.
– Tri godine ugovor, dobro ga poznajem, sarađivali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << smo u svim reprezentacijama. Pokušao sam da ga dovedem i pre desetak godina kada sam bio direktor omladinske škole, ali sam malo zakasnio. Sada su se stvari poklopile i želim mu puno uspeha u našem klubu – najavio ga je sportski direktor Mitar Mrkela.
– Hvala ljudima iz kluba koji su uložili veliki trud da me angažuju. Čast mi je da igram za ovako veliki klub. Daću sve od sebe na treninzima i utakmicama da opravdam poverenje. Spremam sa maksimalno, želimo da vratimo titulu na Marakanu – bile su prve reči novog napadača Crvene zvezde.
– Presudno je bilo jer me je zvala Crvena zvezda. Što se tiče fizičke spreme, pripreme smo počeli pre 10-ak dana, ali sam ja trenirao i pre toga. Nisam spreman 100 posto, ali ću biti, nadam se, za drugo kolo kvalifikacija Lige Evrope.
Na pitanje novinara HotSporta u vezi dugo spominjanog transfera u Partizan, koji ga je takođe želeo, Pešić je bio jasan.
– Nijednog trenutka ja lično nisam razgovarao sa Partizanom. Od prvog dana sam bio u kontaktu sa sportskim direktorom Crvene zvezde i ako bih se vraćao u Srbiju, to je mogla da bude samo Crvena zvezda. Glava mi je bila samo ovde. Kontaktiralo me je dosta klubova iz inostranstva, ali želja mi je bila da dođem ovde – istakao je Pešić.
Evo kompletne promocije novog napadača crveno-belih, koji je istakao i da mu najviše odgovara igra sa dva špica u napadu, kao i da će nositi broj 45 ukoliko je slobodan.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski
The post PROMOCIJA NAJSKUPLJEG POJAČANJA: Nisam razgovarao sa Partizanom, želeo sam samo da dođem u Zvezdu! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE Pešić poručio Delijama: Vratićemo titulu na Marakanu

Izvor: Kurir, 04.Jul.2017

Srpski fudbaler Aleksandar Pešić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.