PRIJATELJSKI MEČ: Crvena zvezda ide u Moskvu!

Izvor: JavneVesti.com, 08.Apr.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJSKI MEČ: Crvena zvezda ide u Moskvu!

Dogovorili se navijači.
Generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević trebalo bi uskoro da otputuje u Moskvu kako bi se sa čelnicima Spartaka dogovorio o datumu odigravanja prijateljske utakmice dva kluba. Povod je otvaranje novog stadiona Spartaka Otkriće sa 44.000 mesta, čija je izgradnja koštala 500 miliona evra. Problem je samo termin, 24. jul, jer bi tada crveno-beli mogli da igraju evropsku utakmicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << />
 
 
Navijačka želja
 
Fratrija, navijačka grupa Spartaka, protekle nedelje organizovala je anketu na svom sajtu, potraživši tako rivala svom klubu na otvaranju novog stadiona. Crvena zvezda je ubedljivo dobila najviše glasova, čak 66 odsto. Na drugom mestu je više evropskih klubova koji su dobili 19 odsto, moskovski Torpedo ima osam, a kijevski Dinamo samo šest procenata. Povod za anketu bilo je otkazivanje ugovorene utakmice s Dinamom iz Kijeva zbog zategnute političke situacije između Rusije i Ukrajine.
Predsednik Spartaka Leonid Fedun rekao je da će u Beograd poslati ponudu za prijateljski meč, jer je Fratrija izrazila želju da u Moskvi vidi Srbe.
 
Problem kvalifikacije
 
- Ponuda još nije stigla, ali je očekujemo. Najveći problem za Zvezdu je termin odigravanja. Zato bi o odlasku u Moskvu prvo trebalo da pričamo s predsednikom Džajićem, upravom i trenerom. Mi hoćemo da igramo i to nije sporno. Navijači su u kontaktu i bilo bi lepo da se izmerimo sa Spartakom pred početak sezone.
 
(A. R.)
 
Ko će s Mrđom
DAUDA PAUZIRA DESET DANA
 
Napadač Crvene zvezde Abiola Dauda istegao je ligamente kolena na meču protiv Spartaka i njemu predstoji pauza od sedam do deset dana. Crveno-beli u subotu od 19 časova na Marakani igraju protiv Čukaričkog, pa će biti zanimljivo ko će pored Dragana Mrđe zaigrati u napadu. Najbliži startnoj postavi je Filip Kasalica, a tu su još Đorđe Rakić i Ifeani Onjil

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.