Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČA IZ BAJKE: Čudni su putevi životni, Srđan Plavšić to najbolje zna!

Osam godina može da bude kratak, ali i izuzetno dug period, s obzirom da se mnogo toga može promeniti, kao što je slučaj kod Srđana Plavšića.

Srđan Plavšić dete je ČSK Čelareva čije je mlađe kategorije u potpunosti prošao. Zato on sa posebnim emocijama ulazi u današnji meč koji Crvena zvezda igra u Čelarevu u okviru šestaestine finala Kupa Srbije.
Postoji zanimljiva priča od pre osam godina:
– Sećam se poslednjeg gostovanja Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Čelarevu, skupljao sam lopte sa saigračima iz omladinskog pogona. Bio je to praznik fudbala za malo mesto, pričalo se sedam dana posle utakmice o njoj – izjavio je Plavšić, a prenosi ‘Žurnal’.
VREMEPLOV: Koroman je jednim potezom Raću Petrovića poslao u reklame (VIDEO)
Uspomene iz ČSK-a Plavšić će pamtiti do kraja života.
– Doveo me je trener Dragan Ivanović. On mi je fudbalski otac i mnogo sam naučio od njega. Došao sam u ČSK kao pionir, prošao sve selekcije, debitovao kao šesnaestogodišnjak za prvi tim i odmah dao gol po ulasku sa klupe. Drago mi je što opet dolazim u Čelarevo, uželeo sam se dobrih ljudi i tamošnjeg terena. Nadam se lepom prijemu – istakao je Plavšić.
Meč između ČSK-a i Zvezde igra se danas od 16 časova.
The post PRIČA IZ BAJKE: Čudni su putevi životni, Srđan Plavšić to najbolje zna! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.