PRED TRANSFEROM KARIJERE: Bivši reprezentativac Srbije igraće u Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 21:38

PRED TRANSFEROM KARIJERE: Bivši reprezentativac Srbije igraće u Ligi šampiona!

Dogovor na pomolu.

Bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović mogao bi od naredne sezone da zaigra za Trabzon. Turski velikan pokazao je ozbiljno interesovanje da dovede nekadašnjeg igrača tima sa Marakane.

Ukoliko se to dogodi, Despotović bi lako mogao da u sledećoj sezoni zaigra u Ligi šampiona. Naime, do prekida turskog prvenstva Trabzon je zauzimao mesto koje vodi u najelitniji evropski rang, pa bi u slučaju da FS Turske proglasi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampionat završenim i klubovi po trenutnom plasmanu budu raspoređeni u UEFA takmičenja, bivši napadač Zvezde konačno osetio barut fudbalskog krema.

Despotović je ove sezone jedan od najboljih igrača ruskog Orenburga sa devet postignutih golova, a čak osam je postigao u šampionatu Premijer lige Rusije, što ga je i preporučilo upravi Trabzona. Svojevremeno je iskusni napadač bio i deo reprezentacije Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.