Šansa karijere Đorđa Despotovića!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 21:12

Šansa karijere Đorđa Despotovića!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde mogao bi da promeni sredinu.

Napadač Orenburga Đorđe Despotović bi mogao da promeni sredinu tokom ovog leta.

Kako pišu turski mediji za njega je zainteresovan Trabzonspor, ekipa koja je u vrhu turskog fudbala poslednjih godina i koja je pred prekid prvenstva zbog koronavirusa vodio na tabeli šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske.

Despotović je ove sezone jedan od najboljih igrača Orenburga sa 9 postignutih golova, od toga 8 u okviru Premijer lige Rusije.

Upravo to ga je preporučilo Trabzonu koji bi vrlo lako mogao da se nađe u Ligi šampiona sledeće sezone.

Da li je ovo šansa karijere Đorđa Despotovića?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRED TRANSFEROM KARIJERE: Bivši reprezentativac Srbije igraće u Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020

Dogovor na pomolu...Bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović mogao bi od naredne sezone da zaigra za Trabzon. Turski velikan pokazao je ozbiljno interesovanje da dovede nekadašnjeg igrača tima sa Marakane...Ukoliko se to dogodi, Despotović bi lako mogao da u sledećoj sezoni zaigra u Ligi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.