Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK OTPISANIH: Oživela KK Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana!

Originalni košarkaški klub Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana ispunio je sve uslove kod UPPR-a i već od sledeće sezone će učestvovati pod starim imenom sa sedištem na staroj adresi, objavio je ovaj klub.

Košarkaški klub Crvena zvezda koji je bio zamrznut zbog finansijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << problema, neisplaćenih zarada i prodaje grba kluba, od sledeće godine ponovo će bitisati na staroj adresi, sa starim imenom i grbom. To je zaključak koji je donet na redovnoj sednici ovog kluba.
Naime, crveno-beli su ispunili sve predviđeno UPPR-om i prema dogovoru, pored dozvole da se vrate ‘na staro’, svi trofeji biće pripisani klubu sa Malog Kalemegdana. Na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda stoji sledeće:
- Na Skupštini je konstatovano da je KK Crvena zvezda realizovala sve aktivnosti koje su bile predviđene po Unapred pripremljenom planu reorganizacije, usvojenim prvosnažnim rešenjem od 02.07.2012. godine pred Privrednim sudom u Beogradu. Na taj način realizacija UPPR-a KK Crvena zvezda je uspešno okončana. Time su se stekli uslovi da u skladu sa sporazumom iz 2011. godine, KK Crvena zvezda (Mali Kalemegdan 2) u sezoni 2015/2016 zauzme svoje mesto u svim takmičenjima. Na osnovu zaključaka sa ove sednice Skupštine, period stabilizacije koji je počeo 2011. godine može se nazvati uspešno okončanim na ponos i zadovoljstvo svih onih kojima je Zvezda u srcu.
Pored ove novine, na sastanku usvojen je sportski i finansijski izveštaj za sezonu 2014/2015, a članovi Zvezdine Skupštine izrazili su čestitke celokupnom stručnom štabu i svim igračima na izvanrednim rezultatima u, ocenjeno je, najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba.
The post POVRATAK OTPISANIH: Oživela KK Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.