Zvezda: UPPR uspešno okončan

Izvor: RTS, 08.Jul.2015, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: UPPR uspešno okončan

Skupština Crvene zvezde je na današnjoj redovnoj sednici objavila da je UPPR uspešno okončan, a on predviđa da se KK Crvena zvezda s Malog Kalemegdana vrati svim takmičenjima, pošto je 2011. bila u restrukturiranju.
Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je uspešno okončan Unapred pripremljeni plan reorganizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (UPPR), tako da će od sledeće sezone u svim takmičenjima nastupati klub s tim originalnim nazivom.

FMP i Crvena zvezda su 2011. godine potpisali sporazum prema kojem je FMP poneo boje, grb i naziv Zvezde, uz dodatak sponzora, sa obavezom da se nakon pet godina Zvezda vrati takmičenju.
Skupština Zvezde je na današnjoj redovnoj sednici objavila da je UPPR uspešno okončan, a on predviđa da se KK Crvena zvezda s Malog Kalemegdana vrati svim takmičenjima, pošto je 2011. bila u restrukturiranju.
Prema UPPR-u, svi trofeji i svi plasmani biće prebačeni sa sadašnje Crvene zvezde Telekom na Crvenu zvezdu.
Za sada nije objavljeno šta će se dešavati sa nekadašnjim FMP-om. Prvi čovek kluba Nebojša Čović najavio je početkom ove godine da će Zvezda u sledećoj sezoni biti privatizovana.
Zvezda Telekom je prošle sezone osvojila Jadransku ligu, prvenstvo i kup Srbije.
Skupština je odala priznanje i čestitala celokupnom stručnom štabu i svim igračima na izvanrednim rezultatima u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba.
Takođe, sve pohvale izrečene su i na račun trenera i igrača mlađih kategorija, koji su objedinili titule šampiona Srbije u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Zvezdu Telekom, novi početak KK Crvena zvezda!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2015

KK Crvena zvezda je nakon stečaja ponovo takmičarski aktivna, preuzeće pravo učešća u takmičenjima od KK Crvene zvezde Telekom...KK Crvena zvezda Telekom od naredne sezone neće biti aktivan, a njihovu sportsku funkciju preuzeće KK Crvena zvezda koji će imati samo jednu adresu...Naravno, u pitanju...

Nastavak na Sportske.net...

Uspešno okončan UPPR, vraća se KK Crvena zvezda

Izvor: Press, 09.Jul.2015, 11:23

Skupština Košarkaškog kluba Crvena zvezda konstatovala je večeras da su realizovane sve aktivnosti predviđene po Unapred pripremljenom planu reorganizacije (UPPR), pa će od sledeće sezone klub u svim takmičenjima nastupati s originalnim nazivom. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.