Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTOP: Pogledajte kakvo se nevreme sručilo na Beograd, hoće li meč na Marakani biti nastavljen? (VIDEO)

Crvena zvezda posle 45 minuta igre vodi sa 2:0 protiv Voždovca, ali je pitanje hoće li meč biti nastavljen usled velikog nevremena.

Kakvi su vremenski uslovi u Beogradu i na našem najvećem stadionu svedoči snimak našeg novinara sa lica mesta. Potop na stadionu “Rajko Mitić”…
(Izvor: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << YouTube/HotSport)
The post POTOP: Pogledajte kakvo se nevreme sručilo na Beograd, hoće li meč na Marakani biti nastavljen? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIJE STADION KRAJ MORAVE, VEĆ POD MORAVOM: Evo zbog čega je bilo 0:0 u Čačku (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016

Veliko nevreme je zahvatilo Srbiju, a najlošiji uslovi za igru bili su u Čačku gde su igrači sami sebi nabacivali loptu kako bi je uopšte šutnuli.. . Naš izveštač sa lica mesta nam javlja da su igrači u drugom poluvremenu bili u vodi do kolena, a najbolji dokaz za to je situacija iz 85. minuta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.