Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTEZ VEČERI: U ovakvoj situaciji, jedino Vilijams odluči da OVAKO asistira! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobednički niz na domaćem parketu protiv Vojvodine, a potez večeri izveo je Amerikanac Markus Vilijams.  

On je u jednoj situaciji ‘jedan na nula’ umesto da sam reši akciju, odlučio da iza leđa proigra Lazića, koji je lako položio loptu u koš. 
Ovaj maestralan potez večeri snimio je naš reporter na licu mesta:

(Izvor: Vine/Aleksa)

The post POTEZ VEČERI: U ovakvoj situaciji, jedino Vilijams odluči da OVAKO asistira! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

TO JE TA KOMBINACIJA: Jaka do Bobinatora, a ovaj… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Jun.2015, 00:11

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobednički niz na domaćem parketu protiv Vojvodine, a uz Markusa Vilijamsa koji je izveo potez večeri, blistao je i Boban Marjanović. . . Zvezdin div pod košem bio je najefikasniji sa 21 poenom i bio je po ko zna koji put nerešiva enigma za svoje čuvare...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.