POSLE DVA GOLA NA OTVARANJU: Žan Filip Kraso najbolji igrač prvog kola Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 15:44

POSLE DVA GOLA NA OTVARANJU: Žan Filip Kraso najbolji igrač prvog kola Superlige

Očekivan izbor.

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso najbolji je igrač prvog kola Mozzart bet Superlige

Reprezentativac Obale Slonovače postigao je dva gola u ubedljivoj pobedi protiv Vojvodine 5:0.

Najbolji igrač 1. kola @MozzartBet Super lige Srbije je Žan Filip Kraso, dvostruki strelac za @crvenazvezdafk u ubedljivoj pobedi nad Vojvodinom u Beogradu... #mozzartbet #superligasrbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #sls #fudbal #srbija #igrackola #jeanphilippekrasso #fkcrvenazvezda https://t.co/LwsQR8lfAC

— Mozzart Bet Super liga Srbije (@SuperLigaSrbija) August 1, 2023

U listu strelaca se prvi put upisao u 11. minutu iz penala, a onda je pogodio i na startu drugog dela za 3:0 na dodavanje Kangve.

Ujedno Kraso je i jedini igrač koji je bio dvostruki strelac u prvoj rundi šampionata, pa je zaseo na čelo liste strelaca. Kraso je u Zvezdu stigao iz Sent Etjena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anja Pavićević glumica i ćerka košarkaškog stručnjaka Đorđija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.