POSLE DOLASKA MIKETIĆA: Crvena zvezda ima i novog SPORTSKOG DIREKTORA! Bivši kapiten

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 18:55

POSLE DOLASKA MIKETIĆA: Crvena zvezda ima i novog SPORTSKOG DIREKTORA! Bivši kapiten

Ambicije ostaju na najvišem nivou.

Posle izbora Vladana Miketića za novog predsednika bokserskog kluba Crvena zvezda, za sportskog direktora je izabran Zlatko Došljak, nekadašnji šampion i kapiten crveno-belih. Miketić i Došljak su na Zlatiboru obišli ekipu pred naredni meč regionalne lige protiv Radnika u Bijeljini početkom septembra, a sastali su se i sa predsednikom BS Srbije Nenadom Borovčaninom.

Tokom susreta sa Borovčaninom, Miketić i Došljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su istakli da Crvena zvezda u narednom periodu želi da bude perjanica srpskog boksa i najbolji putokaz za druge klubove.

Zajednički su ocenili, da se uz veliku podršku države boks polako vraća na stare staze uspeha, a kruna će svakako biti održavanje Svetskog prvenstva u Beogradu ove godine.

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.

Došljak je često i stručni konsultat tokom TV prenosa bokserskih mečeva, a zanimljivo je da aktivno igra fudbal za veterane Crvene zvezde.

- Dolaskom Miketića, imamo najviše ambicije, kako u Srbiji, tako i na prostoru bivše Jugoslavije. Zvezda će ponovo biti najbolja - poručio je  Zlatko Došljak.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.