Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORTUGALAC NE STAJE: Vijeira za veliku prednost Crvene zvezde (VIDEO)

Igrao se 31. minut kada je Crvena zvezda uspela da udvostruči vođstvo protiv Mladosti i uđe u nešto mirniju utakmicu.

Ristić je fenomenalno centrirao sa leve strane pravo na glavu Vijeiri. Portugalac je sjajno udario i pogodio mrežu. To je Vijeiri treći gol u prvenstvu. Polako se budi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/Sports Highlights)
The post PORTUGALAC NE STAJE: Vijeira za veliku prednost Crvene zvezde (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fantastičan ritam u Lučanima, Zvezda vodi!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016

Crvena zvezda vodi u Lučanima nakon 45 minuta igre...Ekipa Miodraga Božovića igra sjajnu utakmicu u Lučanima...Nakon 45 minuta igre Crvena zvezda vodi sa 3:1 protiv Mladosti, gledamo sjajnu utakmicu, nešto na šta nismo navikli kada je u pitanju domaće prvenstvo...Crvena zvezda je povela već u...

Nastavak na Sportske.net...

VIJEIRA: Vratili smo se na prvo mesto koje nam i pripada

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2016, 10:57

Vest koja će sigurno obradovati sve “delije” je da je Ugo Vijeira “proradio”.. . Njegova dobra igra, kao i igra njegovih saigrača, doneli su Crvenoj zvezdi nova tri boda, izuzetno važna u ovom periodu.. PORTUGALAC NE STAJE: Vijeira za veliku prednost Crvene zvezde (VIDEO). – Meni je najbitnije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.