Fantastičan ritam u Lučanima, Zvezda vodi!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastičan ritam u Lučanima, Zvezda vodi!

Crvena zvezda vodi u Lučanima nakon 45 minuta igre.

Ekipa Miodraga Božovića igra sjajnu utakmicu u Lučanima.

Nakon 45 minuta igre Crvena zvezda vodi sa 3:1 protiv Mladosti, gledamo sjajnu utakmicu, nešto na šta nismo navikli kada je u pitanju domaće prvenstvo.

Crvena zvezda je povela već u drugom minutu preko Uga Vijeire >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je uspeo da postigne gol nakon asistencije Srđana Plavšića.

Imao je Vijeira i jednu prečku, da bi nakon toga Saša Jovanović sjajnim ubacivanjem iza leđa odbrane Crvene zvezde uspeo da savlada Kahrimana za 1:1 nakon asistencije Radivojevića.

Ipak, igrao se 21. minut, Mihailo Ristić je centrirao, pogodio je Rendulić glavom gol Lučanaca za 1:2, a već deset minuta kasnije bilo je i 3:1 za Zvezdu nakon još jedne asistencije koju je zabeležio Mihailo Ristić. Ovoga puta je strelac bio Ugo Vijeira koji je postigao svoj drugi gol na meču.

OVDE pogledajte sve golove.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda opet primala golove, ali je pobedila i izbila na čelo tabele!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016

Crvena zvezda uspela je da slavi i drugu pobedu u prvenstvu i da stigne do sedmog boda nakon utakmice u Lučanima...Ekipa Miodraga Božovića danas je ponovo primala golove, ali je uspela da savlada neugodnu Mladost iz Lučana sa 2:4 (1:3)...Dosta golova, dosta tempa, svašta smo videli u ovom meču,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.