Zvezda opet primala golove, ali je pobedila i izbila na čelo tabele!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet primala golove, ali je pobedila i izbila na čelo tabele!

Crvena zvezda uspela je da slavi i drugu pobedu u prvenstvu i da stigne do sedmog boda nakon utakmice u Lučanima.

Ekipa Miodraga Božovića danas je ponovo primala golove, ali je uspela da savlada neugodnu Mladost iz Lučana sa 2:4 (1:3).

Dosta golova, dosta tempa, svašta smo videli u ovom meču, posebno se to odnosi na prvih 45 minuta kada smo videli četiri gola.

Crvena zvezda je napadala od samog starta, a prvi gol smo videli nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 85 sekundi kada je Srđan Plavšić uspeo da pronađe slobodnog Vijeiru koji pogađa za 1:0 na svoj uobičajen način iz prošle sezone.

Mogla je Zvezda i do 2:0 da je gol uspeo da pogodi Vijeira, uspeo je da samo zatrese prečku, a na drugoj strani u 19. minutu izjednačenje.

Ponovo loša reakcija Zvezdine odbrane, Radivojević je uspeo da pošalje loptu iza leđa odbrani, tamo je bio Saša Jovanović koji je umakao i savladao je bez problema Kahrimana za 1:1.

Ipak, samo dva minuta kasnije, novi gol Crvene zvezde.

Ristić je centrirao, Rendulić je bio u kaznenom prostoru Mladosti, najviše je skočio i nakon što se prečka zatresla, lopta je prešla gol liniju za 1:2.

Ušlo se u mirniji deo meča, a onda novi bum, Zvezda je vodila sa 3:1 nakon sjanog skoka Vijeire.

Loptu je ponovo u kazneni prostor sa leve strane uputio Mihailo Raitić, zabeležio je svoju drugu asistenciju, Zvezda je vodila sa 3:1, a ovo je rezultat sa kojim se otišlo i na odmor.

Početkom drugog poluvremena počela je da pada i kiša, što je, očigledno, zasmetalo više Beograđanima.

Tumbasević je uspeo u šesnaestercu da pronađe sjajnog Jovanovića koji udarcem po zemlji iz veoma teške sitacije ponovo vara Kahrimana za 3:2.

Bio je to znak da se upali alarm u Crvenoj zvezdi, a naredni gol videli smo već u 56. minutu.

Bio je to slobodan udarac za Zvezdu, Poletanović je odlučio da ga izvede, učinio je to na sjajan način, prevario je golmana Krznarića i povećao na 4:2.

Kako su ove ekipe igrale, niko nije verovao tada da će se meč završiti rezultatom 2:4 u korist Zvezde, ali upravo se to i desilo.

Sve zanimljivo do kraja jeste isključenje Nenada Milovanovića, šefa struke Mladosti iz Lučana koji je ranije morao da napusti klupu.

Inače, ovom pobedom Crvena zvezda je izbila na prvo mesto na tabeli sa 7 bodova, pošto je Spartak iz Subotice poražen na gostovanju Radniku iz Surdulice.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL - Borac u haosu, pobedili domaćini i Javor!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016

Evo rezultata svih utakmica mečeva Superlige koji su počeli u 20 časova...Domaći šampionat se nastavio, bilo je na programu treće kolo, a na našu radost, na svakoj utakmici smo videli makar po jedan postignut pogodak...Nakon dva nerešena rezultata, Javor je uspeo da slavi protiv Bačke sa 1:0...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.