POLUVREME: Rajković čuva Zvezdu u Kruševcu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUVREME: Rajković čuva Zvezdu u Kruševcu! (VIDEO)

Mreža Crvene zvezde ostaje netaknuta i posle 45 minuta gostovanja kod Napretka u Kruševcu u petom kolu Superlige, ali samo zahvaljujući supertalentovanom Predragu Rajkoviću, junaku prvog poluvremena utakmice na stadionu Mladost. Rajković je, naime, odgovoran što na semaforu i dalje piše 0:0, iako su domaći imali idealnu priliku da povedu posle neopreznog starta Sava Pavićevića nad Ibrahimom Ndiajeom, koji je štoperu Zvezde izmakao loptu u poslednjem trenutku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Sudija Dejan Santrač odmah je pokazao na belu tačku. Nikola Trujić je prišao lopti, ali je Rajković pročitao njegovu nameru i sačuvao gol i pokrio svoj donji desni ugao. Sjajna intervencija mladog reprezentativca Srbije.



Svoj trenutak imao je i njegov kolega Zoran Popović, koji je u 11. minutu na vreme izleteo na dobru loptu Đorđa Rakića ka Nenadu Gavriću. Bivši igrač Napretka je bio u duelu sa Milošem Cvetkovićem, nije se baš najbolje videlo ko je od njih dvojice zakačio loptu glavom, ali se Popović nije dao prevariti.

Bila je to prva od samo dve šanse crveno-belih u prvom poluvremenu. U 40. minutu je Cvetković u poslednjem trenutku reagovao na ubacivanje Darka Lazovića i izbio loptu van opasne zone. Strasti su se, doduše, razbuktale i u 44. minutu kada je Marko Paunović startovao na Vukana Savićevića, gosti su tražili najstrožu kaznu, ali se sudija Santrač taj put nije oglasio. Ni posle odgledanog snimka sporne situacije nije se moglo sa sigurnošću tvrditi da li je bilo elemenata za jedanaesterac ili ne.

Na tribinama - još više nervoze, pa je zbog sukoba navijača Zvezde sa pripadnicima Žandarmerija utakmica bila na kratko i prekinuta.

NAPREDAK – CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: Mladost;

Sudija: Dejan Santrač;

Napredak: Z. Popović – Cvetković, Janičić, Paunović, Urošević – Dimitrov, Gobeljić – N. Popović (od 11’ Lazić), Govedarica, Trujić – Ndiaje;

Crvena zvezda: Rajković – Petković, Pavićević, Planić, Mijailović – Kovačević, Savićević – Lazović, Pečnik, Gavrić – Rakić.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.