Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2023, 03:30

POLUVREME

Završeno je prvo poluvreme u Kruševcu, Napredak – Crvena zvezda 0:1, u utakmici 17. kola Superlige.
Sam početak utakmice obeležile su obećavajuće akcije na obe strane. Najpre je Zvezda opasno pripretila u prvom minutu, stvorila se gužva pred golom Napretka, ali su domaći uspeli nekako da izbiju loptu iz kaznenog prostora.
Odmah zatim je i Napredak izveo odličnu akciju preko Ljubomirca i Zličića, usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je pas na ivicu peterca, ali nedovoljno precizno, pa je izostao završni udarac.
Zvezda je uzvratila već u sedmom minutu meča, kada je stigla do vodećeg gola. Posle jednog pokušaja Hvanga sa preko 30 metara, lopta se odbila do Mijatovića koji ju je glavom spustio za Olajinku, a ovaj volej-udarcem pogađa mrežu sa desetak metara od gola – 0:1.

Međutim, taj gol je ovu utakmicu učinio manje zanimljivom. Kruševljani više nisu uspevali da ozbiljnije ugroze gol Omrija Glazera, a ni Zvezda nije bila previša opasna.
Umesto šansi ili novih golova, završnicu prbog poluvremena obeležile su povrede dvojice Zvezdinih fudbalera. Najpre se Hvang okliznuo na sredini terena i nezgodno pao, a utisak je da je osećao bolove u predelu kuka, zvog čega je trener Bahar pripremao Kangu da uđe u igru. Samo minut-dva kasnije sudar Đige i Spajića ispred kaznenog prostora Zvezde, lopta je došla do igrača Napretka koji su imali dosta prostora da eventualno ugroze gol Zvezde, ali je sudija odmah prekinuo tu akciju kako bi se ukazala pomoć Spajiću, što je razbesnelo trenera Napretka Vladimira Gaćinovića i njegove igrače. Srećom, Spajić nije ozbiljnije povređen, a u preostalih par minuta prvog poluvremena ekipa Napretka je podsetila na igru s početka meč

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

“Delije“ u Kruševcu poslale poruku igračima povodom eliminacije iz Evrope!

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2023

Crvena zvezda je porazom od Jang bojsa izgubila šanse da prezimi u Evropi, a taj meč u Bernu će ostati upamćen i po velikom broju odlilnih prilika koje su Zvezdini fudbaleri propustili da iskoriste, pre svih Šerif Endiaje i Osman Bukari.. Jang bojs je to umeo da kazni i slavi sa 2:0, a posle meča...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.