POLICIJA INTERVENISALA: Zbog njih su uvedene VANREDNE mere ispred Marakane! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA INTERVENISALA: Zbog njih su uvedene VANREDNE mere ispred Marakane! (VIDEO)

Vrela uvertira.

Počeo je meč između Crvene zvezde i Totenhema na stadionu "Rajko Mitić". Omladinci tima iz Londona, koji su nešto ranije poraženi od crveno-belih sa 2:0, stigli su na naš najveći stadion kako bi podržali svoj klub u duelu sa šampionom Srbije.

Uz velike mere obezbeđenja, mladi fudbaleri engleskog tima došli su na stadion "Rajko Mitić". Njih je sačekala policija, koja je uvela dodatne mere kako bi sve prošlo u najboljem redu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sproveli su ih na stadion i u tim trenucima su ostali navijači morali da sačekaju. Posle dva-tri minuta, sve se vratilo u normalu.  Mladi Pevci su ušli na stadion, a redari su ponovo počeli da puštaju navijače.

Pogledajte još slika sa stadiona "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.