POGLEDAJTE NAJBOLJE POTEZE: Zvezda raznela Mornar - Ročesti BEZ promašaja za tri! A tek ZAKUCAVANJA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 22:35

POGLEDAJTE NAJBOLJE POTEZE: Zvezda raznela Mornar - Ročesti BEZ promašaja za tri! A tek ZAKUCAVANJA... (VIDEO)

Ubedljivi crveno-beli...

U trećem kolu ABA lige igrale su dve neporažene ekipe - Crvena zvezda dočekala Mornar iz Bara pred praznim tribinama beogradske hale "Aleksandar Nikolić" i trijumfovala 93:62.

Trener crveno-belih, Saša Obradović, konačno je mogao da računa na sve igrače.

U tim Zvezde napokon je stigao i Emanuel Teri, jedno od poslednjih pojačanja, koji je pauzirao zbog pozitivnog nalaza na korona virus.

.@Trochestie >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogađa za 3! 19:16 🔥💪🏻#ABALiga | #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz pic.twitter.com/M1CrZtOp1C

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) October 18, 2020

A u tim se vratio i ljubimac navijača Zvezde, Tejlor Ročesti. Ovo je njegov debi u drugom mandatu u crveno-belom i odmah je krenuo jako - već u prvom poluvremenu je postigao sedam poena uz šut za tri poena - 2/2! Na to je dodao i dve asistencije.

Ročesti je do kraja utakmice ostao na sedam poena, ali je na svoj konto ukupno upisao i sedam asistencija za nešto više od 17 minuta koliko je proveo na parketu.

Čak četvorica igrača crveno-belih bila su "dvocifrena": Lojd 16 (7 asistencija), Davidovac 13, Hol 12 (5 asistencija) i Kuridža 11, dok je kod Mornara to samo uspelo za rukom Džejkobu Pulenu koji je upisao 12 poena.

Pogledajte pregled najzanimljivijih poteza na utakmici - zakucavanja Terija, trojke Ročestija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POSLE POTAPANJA MORNARA: Obradović OTKRIO ko je Zvezdin SPECIJALAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020

Crveno-beli ubedljivi...Crvena zvezda je nastavila sa fenomenalnim partijama i u derbiju ABA lige "pregazila" Mornar (izveštaj pročitajte OVDE)...Nije krio oduševljenje trener Zvezde Saša Obradović, posle duela i ubedljive pobede nad Mornarom...- Skroz smo zaslužili pobedu, iako smo imali sporiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.