PARKIRAĆEMO I DVA AUTOBUSA PROTIV ZVEZDE Lazetić spreman na sve u subotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:53

"PARKIRAĆEMO I DVA AUTOBUSA PROTIV ZVEZDE" Lazetić spreman na sve u subotu

Derbi u Topoli.

Trener TSC-a Žarko Lazetić dao je zanimljivu izjavu pred meč sa Crvenom zvezdom.

Topolčani u subou od 16 časova dočekuju drugoplasirani tim šampionata u 23. kolu Mozzart bet Superlige.

- Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde - počeo je Lazetić.

- Jedva čekamo! To je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice što nam je i bio clji. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji.

Na pitanje šta očekuje od šampiona Srbije, odgovorio je da je fokus na odbrani.

- Šta očekujem od Zvezde? Očekujem da ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo…

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.