PAO POTPIS: Zvezda dobila NAJVEĆE POJAČANJE u letnjem prelaznom roku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO POTPIS: Zvezda dobila NAJVEĆE POJAČANJE u letnjem prelaznom roku (FOTO)

Crveno-beli završili veliki posao.

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u drugom delu sezone bio je Ričmond Boaći, a to pokazuje i njegov golgeterski učinak pošto je postigao 16 golova na 20 mečeva. Zvezda nije imala dilemu i želela je da zadrži povremenog reprezentativca Gane koji je bio na pozajmici iz italijanske Latine.

POČINJE PRODAJA KARATA ZA FLORIJANU: EVO gde i po kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << CENI mogu da se KUPE (FOTO)

TERZIĆ SE POHVALIO: Zavšren posao sa TANDEMOM za TITULU! (VIDEO)

Situacija se zakomplikovala kada je Latina bakrotirala, a Boaćijev ugovor o pozajmici prestao da važi. Ipak, odlični napadač nije želeo da odmah ode iako je imao izdašne ponude na stolu, već je sačekao da i crveno-beli iznesu ponudu koja mu je očigledno odgovarala pošto će sa klubom iz Ljutice Bogdana potpisati ugovor, kako prenosi portal ''Redstarbelgrade.info''.

MILOJEVIĆ STAVIO VETO! Ovaj igrač NE MOŽE iz Zvezde! (FOTO)

Boaći je navodno potpisao trogodišnji ugovor sa mesečnom platom od 20.000 evra. Ovim potpisom Zvezda je značajno pojačala pred dispite u Evropi, ali i za domaći šampionat koji počinje 22. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda TV - Novi dresovi i još ponešto (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2017, 15:51

Najnovija epizoda u serijalu Zvezda TV posvećena je dešavanjima na Zlatiboru među kojima je bilo i predstavljanje novih dresova...Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su završili sa pripremama na Zlatiboru, a po povratku u Beograd na objavljena je najnovija epizoda iz serijala Zvezda TV...Pristalice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.