Ovo je novi kvartet koji bi Zvezdi mogao da donese ogromnu zaradu!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi kvartet koji bi Zvezdi mogao da donese ogromnu zaradu!

Ako sve bude kako se očekuje, u Zvezdi će zadovoljno trljati ruke u narednom periodu. Možda već i na leto...

S obzirom na ogromnu prednost u odnosu na prve pratioce na tabeli Superlige, i realno veliki kvalitet Milojevićevog tima, Crvena zvezda će tokom prolećnog dela sezone imati prilku da na superligaškoj sceni značajnije promoviše i svoje nove, mlade snage koje su se već dokazale među omladincima.

Tih momaka ima više, ali za sada su se četvorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posebno izdvojila - pre svih odlični golgeter Dejan Joveljić, zatim levi bek Aleksa Terzić, vezista Veljko Nikolić i štoper Strahinja Eraković.

Ovaj kvartet je u razgovoru za ''Kurir'' posebno apostrofirao i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji najavljuje da ćemo tokom proleća moći ove fudbalere da vidimo na superligaškoj sceni, u prvom timu, bez obzira na veliku konkurenciju iskusnijih igrača.

''Joveljić i Terzić su sve vreme uz prvi tim, trenirali su i bili u rotaciji. Njih dvojica su prošli letnje pripreme i sigurno će biti i sada na zimu uz ostatak ekipe. Veljko Nikolić je povređen.







Radiće sa našim kondicionim trenerom i u dogovoru sa njim, kao i lekarima, donećemo odluku hoće li ići na pripreme sa prvim timom. Kad se oporavi, nema razloga da ne bude priključen prvom timu.





Pored njih imamo i malog Erakovića, koji takođe izlazi iz povrede. On je prošle zime i letos bio na pripremama sa prvim timom. Ima tu još nekoliko klinaca koji su talentovani i koji su pod budnim okom našeg stručnog štaba. Svi će postepeno biti uvođeni u prvi tim'', istakao je Mrkela.

S obzirom na potencijal koji poseduju ovi fudbaleri, na Marakani s pravom mogu da se nadaju i značajnoj zaradi od njihovih transfera u inostranstvo kada za to dođe vreme. Za razliku od nekih ranijih godina, crveno-beli su sada u situaciji da ne žure sa prodajama najtalentovanijih igrača i imaju priliku da sačekaju onaj trenutak kada im cena na tržištu bude najpovoljnija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.