Ovo je dokaz da Zvezda nije uticala na Ivanićevu odluku?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je dokaz da Zvezda nije uticala na Ivanićevu odluku?

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović još jednom reagovao na spekulacije o umešanosti ''treće strane'' u pregovore sa Partizanom oko transfera Mirka Ivanića.

Partizanov jučerašnji pokušaj da svoj tim značajno ojača dovođenjem Mirka Ivanića iz Vojvodine završen je neuspešno, posle čega su počele da kolaju razne priče oko razloga Partizanovog fijaska.

U javnosti su se pojavile sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda na neki način ''pomogla'' Ivaniću da definitivno odbije Partizan, ali su takve spekulacije odbacili i predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović, kao i sam Mirko Ivanić.

''Da je Crvena zvezda imala uticaj, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana'', naglasio je Šćepanović, a prenose ''Novosti''.

A Mirko Ivanić je još jednom podsetio na svoj znatno ranije izrečeni stav po pitanju transfera u redove nekog od ''večitih rivala''.

''Ja sam u Vojvodini od 12. godine. To je moj klub, grad, ljudi, igrači i navijači. Rekao sam pre tri meseca da neću da pređem i ne želim da pogazim svoju reč'', jasan je Ivanić, za koga se u međuvremenu zainteresovala i Benfika.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nisam sabotirao Partizan

Izvor: Danas, 02.Sep.2015, 11:55

Mada ih niko iz komšijskog tabora nije javno prozvao kao krivce za propale dolaske Saša Zdjelara iz Olimpijakosa i Mirka Ivanića iz Vojvodine u Crvenoj zvezdi su spremno reagovali na glasine da su se crveno-beli isprečili najatraktivnijim potpisima u Partizanu na letnjoj fudbalskoj "pijaci"...Foto:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.