Ovo bi mogla da bude bomba: Zvezda želi Tomasa!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo bi mogla da bude "bomba": Zvezda želi Tomasa!

Crvena zvezda je dovela četvoricu novih igrača, ali prelazni rok za crveno-bele još nije završen. Kako saznaje portal mojacrvenazvezda.net, klub sa Malog Kalemegdana pokušava da dovede doskorašnje krilo Barselone Dešona Tomasa.

U košarkaškim krugovima pričalo se o Vilu Klajburnu i Marku Simonoviću kao zamenama za Nikolu Kalinića, koji je otišao u Fnerbahče, ali je sada u prvom planu iskočilo eksplozivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krilo, koje je prošle sezone u dresu Katalonaca u proseku beležilo osam poena i tri skoka.

Ono što bi moglo da bude otežavajuća okolnost za crveno-bele je plata Amerikanca. Nezvanično, prošle sezone je imao 650.000 evra u redovima španskog vicešampiona. Pre Barselone, branio je boje francuskog Nantera, a dolazi sa koledža Ohajo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.