Ovaj teren ne može da čeka, Srbija-Moldavija najverovatnije u Humskoj!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj teren ne može da čeka, Srbija-Moldavija najverovatnije u Humskoj!

Zvezda će odmah nakon derbija krenuti u menjanje terena.

Crvena zvezda danas igra protiv Bačke u okviru 5. kola domaće Super lige, a ono što svima upada u oči jeste teren koji je u katastrofalnom stanju.

Novac je sakupljen od strane Crvene zvezde, odmah će se posle derbija krenuti u menjanje trave, iako je planirano da se to učini nakon utakmice protiv Moldavije.

Upućen je zahtev da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se utakmica Srbija-Moldavija igra na stadionu Partizana, koji će najverovatnije biti prihvaćen.

Crvena zvezda nakon derbija ima tri nedelje da promeni teren, pošto je pauza zbog reprezentativnih dužnosti i nakon toga ekipa Vladana Milojevića gostuje.

Dakle, Crvena zvezda će do menjanja ove travnte podloge odigrati još dve utakmice, protiv Partizana i Krasnodara.

Inače, Crvena zvezda će platiti oko 140 hiljada evra u ove radove.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova trava na "Rajku" posle derbija

Izvor: B92, 13.Avg.2017

Crvena zvezda će početi da menja travnatu podlogu na stadionu "Rajko Mitić" odmah posle derbija sa Partizanom. Klub je Fudbalskom savezu Srbije zbog toga uputio zahtev da se utakmica koju Srbija igra protiv Moldavije odigra na stadionu Partizana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.