Izvor: Luftika.rs, 12.Okt.2023, 15:05

Osvanuo snimak hapšenja fudbalera iz Novog Sada zbog tuče nakon utakmice u Holandiji

Bivši fudbaler Vojvodine i Crvene Zvezde u centru skandala u Holandiji.
Fudbalski klub Legija iz Varšave objavio je polučasovnu rekapitulaciju događaja u Holandiji, gde su nakon utakmice u Alkmaru uhapšeni Radovan Pankov i Žoseu.
Posle utakmice u Alkmaru došlo je do incidenta između delegacije poljskog kluba i holandske policije, a predsednik Varšave Darijuš Mioduski je zadobio više udaraca pendrekom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Deblji kraj izvukli su i bivši fudbaler Vojvodine i Crvene Zvezde Radovan Pankov, ali i njegov saigrač Žoseu koji su bili privedeni i odvedeni u policijsku stanicu.
Oni su oslobođeni sutradan, a holandska policija je tvrdila da su njih dvojica napali redare i da su jednom slomili ruku.
Šta se sve dešavalo, pogledajte u snimku:

Radovan Pankov rođen je u Novom Sadu, 1995. godine. Profesionalnu karijeru započeo je u Vojvodini.
Posle Voše nastupao je za Ural, AEK, Radnički, Crvenu zvezdu i Čukarički, prenosi 021.rs.
Život uhapšenog fudbalera iz Novog Sada obeležila velika tragedija: „Tad mi se srušio ceo svet…“

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.